Kriptovalute - Rad Od Doma

Financijska sloboda iz udobnosti svoga doma
Idi na sadržaj

Kriptovalute

KRIPTOVALUTE ZA POTPUNE POČETNIKE ILI KAKO POBIJEDITI HIPERINFLACIJU (2022 VODIČ)
Pišemo ovaj tekst 09.02.2022 i ulazimo u vrijeme kada nam hiperinflacija doslovno "jede" vrijednost novca, što se odražava u poskupljenju cijena za 50%, 100% pa i 200%. Razlog "poskupljenju" su mjere #ostanidoma, koje su se mahnito provodile zadnje 2 godine, te su države isprintale 40% ukupnog svjetskog novca, da bi "isfinancirale" zatvaranja i nerad.

Sad se pa suočavamo s posljedicama takvih odluka, i posljedice su da je novac vrijedan za minimalno 40% manje nego što je bio 2019.
Ulazimo u doba HIPERINFLACIJE, i po svim predviđanjima i modelima, postati će puno gore.

Zato uskačemo s ovim savjetom, na našoj stranici, da vam pomognemo da na neki način zaštitite svoja sredstva od hiperinflacije, pa radilo se to o 50, 100 ili više $,€...nevažno koje valute.

Odgovor se nalazi u kriptovalutama, i vjerujem da ne postoji nitko tko dosad nije čuo za njih, međutim ukratko ćemo objasniti što su zapravo kriptovalute i zašto je vaš novac sigurniji u njima nego u klasičnom novcu (bilo u banci ili papiru).

Za razliku od bankarskog sistema, koji je CENTRALIZIRAN, što znači da ukoliko sama banka propadne, propada i vaš novac, kriptovalute su DECENTRALIZIRANA digitalna valuta, gdje nema posrednika između korisnika do korisnika, već su svi korisnici međusobno povezani.

Što KRIPTOVALUTA predstavlja je PROJEKT baziran na blockchain technologiji, i bez previše ulaska u detalje, omogućava svakoj novoj tehnologiji potpunu neovisnost od velikih korporacija i centraliziranih sistema, gdje kupnjom kriptovalute (ima ih mnogo), podržavate taj projekt, i ukoliko je projekt uspješan, vrijednost kriptovalute kao njegove baze RASTE.

Zašto je ovaj rast važan i što to znači za našu borbu protiv hiperinflacije?

Na neki način možemo smatrati da smo kupnjom određene valute postali dioničari te nove tehnologije, čije dionice u bilo kojem momentu možemo jednostavno prodati.
Na ovaj način vaš uloženi novac raste, i to poprilično brzo, u ovisnosti od same uspješnosti projekta te kriptovalute.
Ima još puno faktora, međutim radi jednostavnosti opisujemo samo osnove, jer ovo je uistinu duboka znanost za proučavanje. Međutim, da bi uspješno uložili svoj novac, i umnožili ga u odnosu na klasičnu valutu, ne treba biti neki stručnjak. Treba samo naučiti neke osnove, i pametno kupiti kriptovalute s potencijalom.


MOGUĆI SCENARIJI ZA PASIVNI DOHODAK: x5, x10, x100, x1000

Kako?

Kad je Bitcoin se pojavio na tržištu, bio je vrijedan svega 0.09$....da 9 centi! Danas je vrijedan 44,000$! Što znači da smo 2008 kupili 1 BTC za 9 centi, danas bi imali 44 000$!

TO SE DOGAĐA S KRIPTOVALUTAMA, DOK 9 CENTI UVIJEK OSTAJE 9 CENTI, I SAMO GUBI VRIJEDNOST ŠTO MOŽETE S TIM NOVCEM KUPITI!

Danas kupnjom BTC nećete postati miljunaš, jer je kriptovaluta već "velika", međutim svakodnevno se pojavljuju nove, jako jeftine kriptovalute i kriptovalute s ozbiljnim projektima iza njih čija će vrijednost u sljedećih godinu, 2 narasti za x10 ili čak x100 i više!


KAKO DA ULOŽITE U KRIPTOVALUTE I PUSTITE NOVAC DA RADI ZA VAS UMJESTO PROTIV VAS?
(nije važno radi li se o 15€, 20€ ili 10 000€, imati ćete više nego kad ste krenuli, i na taj način učinkovito "preveslati" hiperinflaciju)

1. Otvorite račun na platformi BINANCE
Binance je platforma koja vam omogućava da jednostavno kupite i trgujete s kriptovalutama, kao i da ih kad želite prodate nazad u "standardni" novac
Za ostvarivanje doživotnih 20% na sve transakcije preko BINANCE klinkite na sliku poviše ili na: OTVORI RAČUN
Za upute kako se koristiti samim Binance na internetu ima i više nego dovoljno materijala, pa kad otvorite račun, malo pogledajte po kako sama platforma funkcionira i uz stvarno minimum truda, možete svoj novac uložiti da radi za vas, umjesto protiv vas.
Binance je uistinu iznimna platforma, koja ima i mobilnu aplikaciju s kojom možete trgovati, dostupna na play store ili ios, tako da zapravo sve što vam je potrebno je mobilni telefon i pristup internetu.

IDEMO NA SLJEDEĆI KORAK (OPCIONALNO), da vam maksimalno olakša snalaženje u svijetu kriptovaluta, za ovo će vam biti potrebno znanje ENG jezika te pristup internetu.

2. Otvorite račun na TOKENMETRICS
Ukoliko nemate puno vremena za čitati o svim kriptovalutama, te tražiti načine kako da pretvorite 100$ u 1000$ ili više, tu je stranica TokenMetrics koja nudi sljedeće:
- savjete koju kripto kupiti od analitičara najvećih trading platformi
- cjelokupnu analizu trga kriptovaluta, kao i predviđanja
- machine learning algoritam koji uspoređuje kombinacije kriptovaluta te vam daje signale kada kupiti i kada prodati.

TokenMetrics ima jako puno materijala i alata koji će vam iznimno pojednostavniti trgovanje s kriptovalutama, bez potrebe za ikakvim posebnim predznanjem.

Za ostvarivanje 10% popusta na sve njihove planove (dobijete i 7 dana besplatno i uistinu se isplati jer vam ova platforma pomaže pretvoriti 100$ u 200, 500 i više) otvorite račun klikom na sliku ili na link -> TOKENMETRICS
Ovo bi bio, uz dugo istraživanje, najbolji način da kao potpuni početnik zarađujete uz kripto-valute, s vremenom, naravn, ćete dobiti osjećaj za sam trg, a vjerujte nema boljeg osjećaja nego kad vaših 10$ se preko noći pretvori u 15$, ili 100$ u 130$ i više.

Tajna između uspjeha i neuspjeha s kripto je samo u znanju kada kupiti, kada prodati...s tim da područje kripto valuta doživljava konstantni rast, i ukoliko kriptovaluta na kratko vrijeme i padne, ubrzo će ponovo narasti i više nego što je prije bila.

RAZLOG TOME JE SUPERIORNA TEHNOLOŠKA PLATFORMA I SVAKODNEVNI VEĆI INTERES ZA TE TEHNOLOGIJE, KAO I ČINJENICA DA ULAZIMO U POTPUNO DIGITALNO DOBA, I NE ŽELITE BITI ZADNJI NA TOM VLAKU KOJI JE VEĆ KRENUO.

Sretno svima!
Nazad na sadržaj