Najam firme - Rad Od Doma

Financijska sloboda iz udobnosti svoga doma
Idi na sadržaj

Najam firme

Winglio pomaže freelancerima da smanje papirologiju i zarade više novca

Izbjegnite probleme i troškove otvaranja svoje firme!
Potrebno vam je izdati račun za uslugu sa najmanjim troškovima?

Uz Winglio možete lako biti plaćeni i izdati račun svojim klijentima od iznajmljene tvrtke. Jednostavno se usredotočite na svoj rad i klijente bez suočavanja s troškovima i vremenskim ograničenjima vođenja vlastite tvrtke. Winglio vam pomaže da budete plaćeni, budete produktivniji, uštedite novac i povećate svoju dobit.
Kako funkcionira Winglio? Kako izgleda najam firme preko interneta?

Najam firme za izdavanje računa i sudjelovanje s drugim firmama izgleda tako da plaćate troškove pojedine transakcije, nema pretplate ili mjesečne naknade. Winglio naplaćuje naknadu od 6,6 posto po pojedinom primitku dogovorenog honorara, uz fiksne troškove procesiranja transakcije. Winglio ima ugrađen sistem za jednostavno kreiranje poslovnog ugovora, tako da ste i pravno zaštičeni.
Uistinu, genijalan sistem za izbjegavanje muke oko birokracije i bacanje novca na visoke poreze i prireze u našim državama, bez da ste uopće počeli raditi.
Najam firme vam omogućava i početak nekog posla, a da država odmah ne posega za vašim dobitkom, prije nego je i nastao.
Iznajmljivanjem tvrtke ulazite u partnerstvo s Wingliom, u kojem Winglio brine o plaćanjima i papirologiji kako biste se mogli u potpunosti usredotočiti na svoj rad i klijente. Možete slati račune od Winglio estonskih i irskih tvrtki i podići novac koji vaši klijenti plaćaju na svoj bankovni račun ili PayPal kao svoj osobni dohodak.

To je to. Jednostavno, pametno, sigurno!


Nazad na sadržaj