Rumble - budućnost video kreatora - Rad Od Doma

Financijska sloboda iz udobnosti svoga doma
Idi na sadržaj

Rumble - budućnost video kreatora

Rumble - video platforma budućnosti, ozbiljna alternativa YouTube!

PREDNOSTI RUMBLE NAD YOUTUBE:

1. Sloboda govora - kao što ste mogli primjetiti YouTube snažno cenzurira i ograničava slobodu govora, Rumble-ova misija je da platforma bude i ostane otvorena za sve
2. Jednostavnija te brža zarada nego preko YouTube - YouTube platforma je jako zasićena, da bi se postigao pristojan income preko YouTube, potrebno je puno truda i ili sreće. Ukoliko već imate postojeći YouTube kanal, nije slaba ideja otvoriti i Rumble kao dodatan izvor zarade, za ista videa. Novim korisnicima, s obzirom da je Rumble dobio veliki priljev novaca da plaća kreatorima da budu na platformu, omogućava potencijal za puno bržom prepoznatljivošču te rastom kanala.
3.Platforma Rumble je u prvih godinu dana dosegla preko 40 miljuna korisnika i taj broj ubrzano raste, uhvatite ovaj brzo rastući vlak među prvima te si osigurajte popularnost kanala dok još nije toliko konkurencije.(klik na link će vas odvesti direktno na registraciju)


UPUTE KAKO ZARAĐIVATI NOVAC OD RUMBLE ŠTO PRIJE:
1. Otvorite svoj račun klikom na link poviše
2. Stvarajte sadžaj o kojem ste stravstveni, ukoliko nemate vještine izrade videa, dovoljno je da se snimate s mobitelom. Važno je da je sadržaj iskren, te koristan. Govoreći iz srca, ovo ćete prije postići.
3. Dodajte opis u vaša videa - ovo je jako važno, jer sama platforma rumble će prikazivati vaša videa korisnicima po opisu koji dodate u video
4. Pogledajte video za detaljnije upute kako zarađivati od Rumble, jer načina je uistinu mnogo - od ulaženja u natjecanja, do Rumble video lutrije!

OBAVEZNO MONETIZIRAJTE SVOJ KANAL, UPOZNATE SE S PLATFORMOM


Nazad na sadržaj